You are signed in as:
- Login - Send E-mail

Logo

Publisert m/telefon:(30-12)Er uten internett pga været.. Muligens lynet som slo ned i mottakeren
Pic 2
Lets Bring The world to life Se relevante bilde album:
New Zealand

Les andre relevante blogger:

New Zealand og bungy hoppet
Beskrivelse: Bungy buddis

New Zealand og bungy hoppet

Jeg er i New Zealand og her treffer jeg en del hyggelige mennesker, og ender med at jeg hopper ut fra Auckland Bridge!

Jeg kan høre en motordur som nærmer seg raskt, jeg ser en litt større sort van med sorte ruter brå bremser 10 meter i fra meg, og ut av bilen kommer det fire svartkledde menn med finnlandshette over hodet. To av de har automat våpen, mens de andre to har hagle. De plasserer seg tydelig i strategiske posisjoner, og sekunder senere så kommer det enda to bevæpnet menn som spaserer rett inn i bygningen rett ved oss. Det går ikke lange tiden før de kommer ut med en koffert, og de alle setter seg inn i bilen raskt og kjører avgårde.

Det hele skjedde ganske raskt, og vi alle ser forvirret på hverandre før vi snur oss vekk og forsetter å snakke som om ingenting hadde skjedd. Vi stiger deretter inn på bussen. Vi hadde kun en liten 5 minutters pause fra turen mot Wuhan fra Yichang. Jeg vil tenke meg at det var politiet eller en sikkerhetstjeneste som skulle hente noe verdifult, men det var akkurat som det var tatt ut fra en film. Uansett, dette var en liten avsporing ettersom dette var noe jeg glemte å skrive i forrige innlegget mitt.

Turen min til New Zealand og Australia kommer jeg til å bruke til og bli kjent med nye mennesker og utvide nettverket mitt. Jeg kommer nok ikke til å finne på noe spesielt ettersom det meste koster en god del med penger. Bare overnattingen er veldig dyr, og prisen varierer fra 25 dollar til 50 dollar per natt. Dette er da for rom som jeg deler med gjerne 7 til 9 andre mennesker, og da kan jeg bare forestille meg hvor mye det koster for å reise rundt. Det er ikke snakk om å ikke ha råd, for jeg har, men da må jeg nedpriotere andre ting som blant annet det jeg skal gjøre i USA og det vil jeg ikke.

jeg er uansett såpass kort tid i både New Zealand og Australia at det er ikke så veldig mye poeng i å prøve og komme meg noen plass. jeg ønsket egentlig å være både 3 uker i New Zealand og 3 uker i Australia, men ettersom jeg kortet ned reisen min med 3 månender så måtte jeg ta det fra en plass. Og skal jeg være ærlig, så er jeg faktisk litt glad for at jeg kortet ned på Australia og New Zealand ettersom jeg har en følelse at det ikke er det samme som Afrika og Asia.

I de plassene jeg var i Afrika og Asia så storkoste jeg meg, og det var utrolig lett å bli kjent med både lokale og andre som reiste. Og nå har jeg allerede vært i New Zealand ett par dager og jeg må innrømme at dette er langt i fra hva jeg opplevde i Afrika og Asia. Det er ikke noe å legge skjul på at de vestlige har sitt og sine, og er derfor litt mer utfordrende. Ikke for det, jeg traff en god del koselige mennesker og hadde det utrolig artig.

Fredag, 11.06.2010
jeg ønske jeg virkelig hadde mer tid i New Zealand, av en enkel grunn og det er å komme meg til sør øya, og opp i fjellene. Der hadde jeg også hatt gratis plass å bo, hos ett par jeg traff på i Vietnam som tilbydde meg gjesterommet. Det blir med andre ord veldig lite reising i New Zealand, men får i det minste gjort Bungy hopp.

Bungy hoppet var utrolig artig, og jeg må ærligtalt innrømme at det verste(også det beste) var og lene seg uttfor kanten og dette bakover. Men gud for ett kick det var, og når man da falt nedover så var det hele en hærlig følelse, spesielt når jeg gikk ned i vannet og fikk meg en liten dusj før spratt opp i luften igjen. Neste blir å hoppe i fallskjerm, uten tvil. Men det får vente til en annen gang. Jeg fikk bungy hoppet to ganger, en gang forfra og en gang hvor jeg falt bakover. Jeg får være fornøyd med det, for denne gang.

De to jeg traff på bungy hoppet, endte jeg å gå med på kvelden. Jeg skal også nå dra til San Diego for å besøke, om jeg føler for det. Jeg fikk hvertfall tilbuddet om å kunne bo hos han ene mens jeg var der. Det er kanskje ikke så dumt, for da sparer jeg litt og samtidig så har jeg da noen lokale som kan vise meg rundt. Vinn vinn situasjon dette her.

Skrevet av: Tor Kristian LudvigsenDu m vre logget inn for f tilgang til kommentere bloggen!

Know more