You are signed in as:
- Login - Send E-mail

Logo

Publisert m/telefon:(30-12)Er uten internett pga været.. Muligens lynet som slo ned i mottakeren
Pic 2
G tilbake til forrige side.

Album:

Lunsj med gateguttene

Lunsj med gateguttene

Gateguttene er kun på rehabiliteringssenteret 3 dager i uken, mandag, onsdag og fredag. Men Elisabeth og Marianne hadde lyst å gjøre litt mer ut av det og arrangerte lunsj tirsdag og torsdag for guttene(med hjelp av meg for å passe på)

Klikk her for se bildene(18)
Rehabiliteringssenteret

Rehabiliteringssenteret

Her er noen bilder fra rehabiliteringssenteret. Litt bilder fra diverse aktiviteter de har, og oppgaver. Det er også lagt ut ett par bilder som er fra når de har undervisning.

Klikk her for se bildene(65)
Geit og saue slakting

Geit og saue slakting

Her slakter vi en sau og en geit som vi skal grille ett par dager senere. Det ble en vellykket grillfest, og både geiten og sauen smakte kjempegodt! Var en artig opplevelse å være med på slaktingen. Advarsel: Blodige bilder

Klikk her for se bildene(5)
Dagene i Nairobi

Dagene i Nairobi

Jeg er en uke i Nairobi som er hovedstaden i Kenya. Det er en skikkelig stor by hvor bortimot 6-8 millioner mennesker bor. I slum områdene så bor det omkring 2. millioner av Nairobi sin populasjon. Jeg er å besøker Kenya sin 2. største slum.

Klikk her for se bildene(11)
Manyatta slummen

Manyatta slummen

Tur til Manyatta slummen, hvor jeg besøker flere av gatebarnene som er i INTERFELK programmet.

Klikk her for se bildene(0)
Hjemmebesøk i Neallenda(Slum)

Hjemmebesøk i Neallenda(Slum)

Her er jeg og Ann Elisabeth på hjemmebesøk hos AIDS syke i slummen rett bortenfor hvor vi bor. Vi synger, ber og gir de noe mat for å gjøre hverdagen litt enklere for de. Vi har følge av to Kenyanske kvinner, som tar oss rundt.

Klikk her for se bildene(20)
Tur til Masai Mara

Tur til Masai Mara

En fantastisk tur til Masai Mara hvor vi traff massaiene, dro på safarie og storkoste oss. Vi fikk også litt av en opplevelse på vei bort og på tilbakeveien..

Klikk her for se bildene(38)

Nylig publiserte bilder:

Gallery picture Gallery picture Gallery picture Gallery picture Gallery picture Gallery picture Gallery picture Gallery picture Gallery picture

Know more