You are signed in as:
- Login - Send E-mail

Logo

Publisert m/telefon:(30-12)Er uten internett pga været.. Muligens lynet som slo ned i mottakeren
Pic 2
Gå tilbake til forrige side.

Vis album fra de forskjellige destinasjonene:

KENYA

Her er bilder fra en utrolig flott reise til Kenya. I Kenya så jobbet jeg med gatebarn, reiste mye til slummene og var også med på besøk hjemme hos AIDS / HIV syke mennesker i slummen.

Vis album og bilder fra Kenya(700 bilder)

Bilde fra reisen til Kenya

SØR-AFRIKA

Jeg skulle egentlig jobbe som volunteer utenfor Cape Town men istedet så endte jeg opp i Kenya, men da hadde jeg allerede bestilt og betalt billettene. Jeg fikk gjort om billetten fra Norge, og kom meg til Kenya. Men reisebyrået sa at det var tilbudd på billetten fra Cape Town til Malaysia, så jeg lot den være, og bestemte meg da for å være en god uke i Cape Town.

Vis album og bilder fra Sør-Afrika(0 bilder)

Bilde fra reisen til Sør Afrika

MALAISIA

Turen går videre til Malaisia, til byen Kuala Lumpur. Her drar jeg opp i verdens 4. største tårn, besøker Chinatown og drar også utenfor Kuala Lumpur opp i fjellene. Opp til Highlands hvor det er noen ekstreme store hoteller med fornøyelsepark og egentlig en egen liten by som en del av hotellet.

Vis album og bilder fra Malaisia(0 bilder)

Bilde fra reisen til Malaisia

VIETNAM

Vietnam er landet hvor jeg gledet meg mest til å få prøvd ut all den forskjellige maten. De som kjenner meg, vet at jeg elsker mat og spesielt det å prøve ut ny fremmed mat.

Vis album og bilder fra Vietnam(0 bilder)

Bilde fra reisen til Vietnam

KINA

Kina er uten tvil ett fantastisk land, som jeg har i mange år ønsket å dratt til. Nå har jeg endelig sjansen, og jeg kommer til å utnytte den muligheten til det fulleste. Kina står for en stor del av verdens befolkningen, og de er ikke akkurat kjent for å kunne prate engelsk. Blir utfordrende!

Vis album og bilder fra Kina(0 bilder)

Bilde fra reisen til Kina

NEW ZEALAND

!

Vis album og bilder fra New Zealand(0 bilder)

Bilde fra reisen til New Zealand

AUSTRALIA

!

Vis album og bilder fra Australia(0 bilder)

Bilde fra reisen til Australia

UNITED STATES

Dette er min siste destinasjon, og her blir jeg tilsammen i en mnd. Jeg reiser blant annet til San Diego, Los Angeles, San Francisco, Walnut Creek, Pleasant Hill, New York, Bosten og Washington!

Vis album og bilder fra United States0 bilder)

Bilde fra reisen til United States

Know more