You are signed in as:
- Login - Send E-mail

Logo

Publisert m/telefon:(30-12)Er uten internett pga været.. Muligens lynet som slo ned i mottakeren
Pic 2
G tilbake til forrige side.

The Journey of my life!

Besøk til Petronas Twin Tower

Jeg besøker Petronas Twin Towers og KL Tower(TV tårnet). Det er en fantastisk utsikt som jeg får. Jeg besøkte de med 5 personer fra Holland som jeg ble kjent med, utrolig hyggelige mennesker. Videre så dro jeg opp til fjellene utenfor Kuala Lumpur. Var egentlig litt godt å komme seg ut fra byen, og endelig få sett litt natur. Turen går nå videre til Vietnam.
Les mer..
Publisert: 13:22 16-05-2010

The Journey of my life!

Tur til Batu Caves og spennende mat

Jeg treffer mange nye og fremmede mennesker, som viser seg å være veldig hjelplige og er veldig åpne og hyggelige. Jeg besøker Chinatown, går mye turer og besøker også Batu Cabes. Jeg får også prøvd mye forskjellig lokal mat og kinesisk mat! Det er kjempe godt!!
Les mer..
Publisert: 12:41 15-05-2010

The Journey of my life!

En dag i Malasia

Dette er kort fortalt min første dag i Malaisia, helt fram til jeg våkner opp lørdag morgen. Jeg får mye god trening ettersom jeg går omtrent hele dagen. Jeg besøker Chinatown, og på jakten etter ett turist kontor så finner jeg mange av de forskjellige bygningene og plassene jeg ville besøke. Og det var pga de jeg trengte å dra til turist kontoret for. Men fikk likevel mye nyttig informasjon der til slutt.
Les mer..
Publisert: 10:15 11-05-2010

Know more