You are signed in as:
- Login - Send E-mail

Logo

Publisert m/telefon:(30-12)Er uten internett pga været.. Muligens lynet som slo ned i mottakeren
Pic 2
G tilbake til forrige side.

The Journey of my life!

Shanghai - Mine siste dager i Kina

Jeg ender opp i Wuhan hvor jeg sitter fast opp til flere dager pga vanskeligheter med å få tak i tog billett til Shanghai, noe EXPO er årsaken til. Og når jeg fikk billett så klarte jeg å miste toget med ett minutt. Jeg ender til slutt opp i SHanghai hvor jeg treffer en del koselige folk, og besøker EXPO.
Les mer..
Publisert: 01:57 16-06-2010

The Journey of my life!

Chongqing - Yichang: Yangtze River

Tiden tikker, og reisen min i Kina nærmer seg slutten. Jeg tar en tur oppover Yangtze elven som fører meg opp til The Three Gorges Dam, noe som gleder meg utrolig mye til å se. Hele turen oppover elven som tar 3 dager og 2 netter blir en uforglemmelig tur, som var helt fantastisk!
Les mer..
Publisert: 14:26 09-06-2010

The Journey of my life!

XiAn - Besøk til Terra-Cotta krigerene

Jeg reiser til XiAn for å se Terra-Cotta krigerene, noe jeg får sett! Det er unike skulpturer som er utrolig detaljert. På vei til Terra-Cotta krigerene så treffer jeg på en hyggelig mann fra statene, og nå har jeg fått en overnattings plass i San Francisco. Jeg har 4 forskjellige steder jeg kan velge mellom i San Francisco nå.
Les mer..
Publisert: 18:45 04-06-2010

The Journey of my life!

Pingyao og undergrund slottet

Jeg ankommer med natt toget til Pingyao. Jeg besøker Zhangbi undergrunns slottet utenfor Jiêxiû, noe som er en herlig opplevelse. Vi går inni trange tunneller som ligger ned til 26 meter under overflaten. Det er så mye som 10 km med tunneller, noe som er helt sykt. Jeg storkoser meg, og toget går videre fra Pingyao til XiAn med natt toget samme dag.
Les mer..
Publisert: 03:15 03-06-2010

The Journey of my life!

Reisen i Kina - Datong

ETter en 7 timers togtur så ankommer jeg Datong by. Her blir jeg en natt, og jeg får både sett Yungang grottene og den hengende Monastery. Jeg har en flott opplevelse i Datong og treffer på flere hyggelige mennesker som jeg sannsynligvis kommer til å treffe igjen i fremtiden.
Les mer..
Publisert: 06:05 31-05-2010

The Journey of my life!

Kina - Reisen i Beijing

Jeg ankommer Beijing. Jeg har en kjempe opplevelse, og faar ogsaa feiret bursdagen min der.
Les mer..
Publisert: 08:53 29-05-2010

Know more