You are signed in as:
- Login - Send E-mail

Logo

Publisert m/telefon:(30-12)Er uten internett pga været.. Muligens lynet som slo ned i mottakeren
Pic 2
G tilbake til forrige side.

The Journey of my life!

Besøk til Kenya sin 2. største slum

Uken min i Nairobi er hektisk, og jeg må ta avskjed nok en gang med flere jeg har blitt kjent med og kjent siden jeg kom til Kenya. Hele uken starter med å besøke Kenya sin nest største slum hvor over 400.000 mennesker bor. Over 2 millioner av Nairobi sin populasjon bor i lignende slummer.
Les mer..
Publisert: 13:12 28-04-2010

The Journey of my life!

En helg i Nairobi!

Jeg ankommer Nairobi, og det er her mitt virkelige eventyr starter. Nå har jeg reist fra Kisumu, fra mitt faste holdeplass siden jeg begynte min reise 25. Februar. Helgen blir ubeskrivelig, og jeg treffer utrolig mange forskjellige folk. Jeg har det helt utrolig artig og stor koser meg.
Les mer..
Publisert: 10:26 27-04-2010

The Journey of my life!

Avskjed med Kisumu!

Avreise fra Kisumu. Daarlig tid naa pga feil med oppdatering av blogg. Derfor har ogsaa flere faat X antall eposter.
Les mer..
Publisert: 07:57 26-04-2010

The Journey of my life!

Sykehus besøk og tur til fjellet

Jeg tar med meg en av gateguttene på syekhuset flere ganger etter han datt ned fra en trailer og ble kjørt over av bilen bak. Han har store sår og ser ut som han har brukket kragebeinet. Denne uken så får blir det både bursdagsfeiring og tur opp i fjellene til en menighet som Jan har bygd opp. Det blir en veldig lang gudstjeneste, litt i det lengste laget for min del.
Les mer..
Publisert: 07:38 22-04-2010

The Journey of my life!

Besøk til gatebarna og reise til Capenguria

Jeg blir med flere av gateguttene til slummen hvor de holder til, de viser meg hvor de sover og hva de gjør om dagen når de ikke er på senteret, og hva de gjør på kvelden. Det er veldig tungt å se hvilkene tilstander de lever under. Jeg er kanskje ikke den glupeste som reiser til en slum jeg ikke er kjent i, alene. Men det går greit. Jeg bruker også helgen på og reise til Capenguria hvor jeg tar det helt med ro og samler krefter til en ny uke.
Les mer..
Publisert: 09:30 17-04-2010

The Journey of my life!

Tur til Masai Mara: Møte med Masaier + Safarie

Jeg reiser til Masai Mara. Treffer på masaier og reiser på safarie. Vi møter mangee utfordringer på veien. Det er en kjempe flott tur!! En tur jeg aldri kommer til å glemme!
Les mer..
Publisert: 19:44 13-04-2010

The Journey of my life!

Tur i kirken og avskjed med venner

Jeg må ta avskjed med Marianne og Elisabeth, som virkelig ikke er noe gøy ettersom de er to flotte jenter som man har selvfølgelig blitt litt glad i, og de har vært som sto storesøstre for meg. I dette innlegget så forteller jeg litt om hvordan det var i kirken, for jeg var for første gang i en afrikansk kirke med ei fra kontoret. Var en utrolig opplevelse. Men en ganske drøy og lang opplevelse! Dette er en uke jeg ikke kommer til å glemme med det første!! Jeg er også med på hjemme besøk. Du kan
Les mer..
Publisert: 07:29 08-04-2010

The Journey of my life!

Turer med gatebarna

Jeg treffer på flere koselige folk fra Norge, og har det kjempe greit. Jeg treffer også på en annen kar, som jeg tar en tur på byen med. I disse dagene så er vi i en park hvor vi ser flere forskjellige dyr, og ikke bare det, så blir vi nesten angrepet av apekatter. Senere så reiser vi også med gateguttene på en båttur i viktoria sjøen, som blir spennende siden mange av barna har aldri vært i båt før. I parken fikk vi se blant annet Leopard, løvinne og løve. Mens vi var i båt fikk vi se flere flo
Les mer..
Publisert: 21:44 31-03-2010

The Journey of my life!

Syk nesten hele uken, men ender bra!

Etter en fantastisk koselig og bra grillfest med folkene her, så klarte jeg selvfølgelig å bli syk. Jeg klarte ikke å spise ordentlig på 4 dager, og hadde virkelig ingen krefter i kroppen i det hele tatt. Men når det nærmet seg en ny helg, så begynte jeg heldigvis å bli friskere. Og kan du tro, helgen ble reddet og jeg hadde en kjempe flott helg !!
Les mer..
Publisert: 12:47 23-03-2010

The Journey of my life!

Det sosiale og slakting av geit og sau

I disse dager så blir det en del av opplevelser blant det sosiale her i Kisumu. Blitt kjent med utrolig mange flotte mennesker, som har en fantastisk kjærlighet for medmennesker og en utstrålig som er helt fantastisk. Her skriver jeg litt også om slaktingen som jeg var med på av både en geit og en sau. Og senere at vi tar turen til en resturante, flott opplevelse.
Les mer..
Publisert: 12:30 16-03-2010

The Journey of my life!

Helg og hønseslakt

Helgen begynner, og er plutselig over. En deilig og avslappende helg, med både soling, bading og høneslakting. Dagene på senteret går til å lage læreplan, og utfordringer møtes.
Les mer..
Publisert: 14:11 09-03-2010

The Journey of my life!

Undervisning og streetwalk!

I disse dagene så både underviser jeg og lager prøve. Jeg er også med på noe som heter "streetwalk", som betyr da at vi går ut på kvelden og går i gatene og treffer på gatebarn og prater med de. I dette innlegget så skriver jeg litt mer om hva jeg skal gjøre, og hvem de jeg bor med er.
Les mer..
Publisert: 08:31 06-03-2010

The Journey of my life!

En ny uke, og arbeidet begynner, delvis.

Her er det en del innlegg fra dagboken min fra mandag til tirsdag kveld. Dette er min første uke i Kenya, Kisumu. Det skjer mye på kort tid. Opplevelsene og inntrykkene er ubeskrivelige! Vi besøker flere flotte skoler som Jan og interfelk har bygd opp. Jeg begynner å forstå veldig godt hvorfor Jan bor her og hjelper menneskene som bor her.
Les mer..
Publisert: 08:40 04-03-2010

The Journey of my life!

Avreise fra Kristiansand

Jeg reiser fra Norge til Kenya for å jobbe i Kisumu med gatebarn. I dette innlegget kan du lese om turen fra Norge til de første timene i Kisumu. Det er en 3 dagers reise, hvor det skjer mye. Det er kortet ned slik at det ikke blir for tungt å lese, ettersom det har skjedd så mye at jeg kunne uten problemer ha skrevet 10-15 sider.
Les mer..
Publisert: 20:03 03-03-2010

Know more