You are signed in as:
- Login - Send E-mail

Logo

Publisert m/telefon:(30-12)Er uten internett pga været.. Muligens lynet som slo ned i mottakeren
Pic 2
G tilbake til forrige side.

The Journey of my life!

Reisen til Cape point og siste natt i Cape Town

Etter en utrolig hektisk helg, så går turen opp til Cape point. Vi besøker flere steder på veien til og fra Cape point. TIl sammen fikk jeg sett 8 forskjellige dyr, blant annet Bavianer, pingviner, seler og struts. Jeg får også sett hvordan bavianene jobber sammen for å stjele biler! Jeg treffer også ei som jeg møtte i Kenya, som er fra Norge. Hun har akkurat flyttet til Cape Town, jeg ender opp med å gå ut på Kino med hun sine venner, uten henne.
Les mer..
Publisert: 14:38 07-05-2010

The Journey of my life!

Robben Island & Table Mountain

Jeg er fremdeles i Sør-Afrika og jeg tar turen til Waterfront, Robben Island, ett populært markdet og Table mountain. Det er en veldig bra start på turen min i Sør-Afrika. JEg treffer mange flotte mennesker, og utvider nettverket mitt!
Les mer..
Publisert: 11:52 07-05-2010

The Journey of my life!

Første dag i Sør Afrika(Cape Town)

Etter en hektisk flyreise fra Nairobi til Cape Town så er jeg endelig framme på Hostellet. Kvelden begynner med å dra ut på resturante, med en del folk som jeg traff de første to minuttene mine på hostellet. Folkene på hostellet er kjempe hyggelige, og jeg stortrives allerede! Jeg treffer også flere nordmenn her, samt også folk fra andre deler av verden, men mest fra Europa.
Les mer..
Publisert: 13:11 05-05-2010

Know more