You are signed in as:
- Login - Send E-mail

Logo

Publisert m/telefon:(30-12)Er uten internett pga været.. Muligens lynet som slo ned i mottakeren
Pic 2
Har du sett de siste bilene fra Kina? Det er lastet opp 256 bilder fra reisen i Kina. klikk her for se.
- Det er ett snitt p 3736 hits p tksworld.com hver dag, som er en kning p over 30% siden forrige mnende.
Sist publiserte blogg: Sydney og Bondi Beach - Klikk her for lese.

Min opplevelse i Kenya - Prosjektgatebarn.no

jorden rundt reise
Jeg har skrevet ett lite innlegg som prosjektgatebarn publiserte på sin nettside. Den handler veldig kort om mitt inntrykk av arbeidet og hva slags effekt det har hatt på meg.
Du kan lese den på Prosjektgatebarn.no

Publisert: 11:11 13-06-2011 - Skrevet av: Tor Kristian Ludvigsen

Reiser til Kenya 9. Desember

jorden rundt reise
Nå er reisen tur/retur til Kenya bestilt ! Jeg reiser til Kenya 9. Desember, og har retur til Norge den 10. Januar. Jeg blir desverre kun en månende i Kenya i denne omgang, men jeg har allerede begynt å tenke på min neste tur.

Jeg blir å feire både jul og nyttår i Kenya, sammen med kjæresten min som kommer til Kenya for ett par uker. Jeg skal gi en gave til hver av gatebarnene på rehabiliteringssenteret som jeg jobbet på, og da hadde jeg tenkt å gi de en bibel hver ettersom jeg vet at dette er noe de vil sette stor pris på. Jeg har også tenkt å arrangere en middag. Dette er for å feire at de har fullført ett år på rehabiliteringssenteret, og skal nå etter nyttår begynne på Jans Accademy, hvor de kommer til å gå flere år på skole.

Hvis noen ønsker å bidra økonomisk til gaven og middagen jeg skal ordne for de så er alle bidrag hjertelig velkommen. Konto nummer som bidraget kan settes inn på er: 3060.18.52892. Dette er en egen konto som jeg bruker til å spare opp til dette.

Om det er noen som også ønsker å treffe meg for en kopp kaffe og en liten prat så er jeg i Stavanger 7-8. Desember, og i Oslo 8-9. Desember. Mitt telefon nummer her i Norge er +47 95177075, og telefon nummer i Kenya er +254 0719670589.

Om det er noen som ønsker å bli fadder så kan dere gå inn på http://www.prosjektgatebarn.no/ - Dere kan også ta kontakt med meg om dere ønsker å få mer informasjon om det å bli fadder, evt høre hvordan tilstandene er i Kenya, Kisumu og hva dette hjelper. Jeg er selv fadder for en gutt på 11 år, og besteforeldrene mine for en jente på 14 år. Jeg gleder meg til å treffe de igjen, få pratet med de og tatt noen bilder som jeg kan ta med hjem til min familie.

Publisert: 14:29 29-11-2010 - Skrevet av: Tor Kristian Ludvigsen

I norge, jobber i barnehage

jorden rundt reise
Det er en god stund siden jeg har vært inne her å oppdatert, og i det hele tatt opplyst noen av dere om at jeg har kommet hjem. Helsen min er på topp, og planene videre er allerede klare. Jeg har nå jobbet en mnd i barnehage, og jeg satser på å forsette i barnehage frem til våren 2011.

Jeg har allerede begynt å planlegge neste tur, som går da til Kenya. Jeg reiser allerede omkring 10. Desember, og kommer hjem på en ukjent dato.

Publisert: 20:49 20-09-2010 - Skrevet av: Tor Kristian Ludvigsen

Know more